Tuesday, July 12, 2016


Кабалa не е религия, последователите ѝ изповядват юдаизъм, християнство, будизъм и други религии. Кабала е учение, смятано за мистично, като основната идея е, че всеки човек е свързан с Бог и че трябва да работи върху различни аспекти на своята душа за да постигне хармония.

Кабала учи, че преди Големия взрив всички човешки души са били едно цяло, една светлина. След Големият взрив, единната енергия се разделя и се появява вселената и материалния свят. Всеки човек се стреми да се свърже обратно със светлината.


Бижутата, които ви предлагаме в www.kabala.bg са с уникален дизайн. Те са ръчно изработени от Ha’ari Kabbalah Jewelry в Израел  от злато, сребро, скъпоценни и полускъпоценни камъни с печат за автентичност от производителя. Всяко от тях има собствена история. 
Дизайнерите на ХаАри фокусират върху засилването на връзката между свещените източници Кабала и споделяне на учението Кабала пред света, чрез естетиката и красотата. Така те разпространяват мъдростта на Кабала, създавайки висококачествени, автентични бижута и аксесоари, които са носители на различни кабала кодове и духовни послания.
Водени от страстта си към красотата и модата и вдъхновени от любовта към Кабала, дизайнерите на бижутата „ХаАри” са прекарали години в изучаването на тайните на Кабала, както ги е преподавал великият кабалист Раби Исак Лориа, по известен като ХаАри Хакадош (Светият ХаАри)

В България има копия на някои от моделите на бижута HaAri – За да не бъдете подведени с имитации, търсете печат за автентичност на производителя – האר“י.
No comments:

Post a Comment