Wednesday, May 27, 2015

КАБАЛА БИЖУТА

 

Кабала предоставя на хората от цял свят познания за  мистичните сегменти на живота - за Твореца,  Вселената,  причината за нашето съществуване,  природата.

Кабала се характеризира все повече с цялата енергия, която дава на хората, предпазвайки ги от лоши очи и уроки.

Силата на  Кабала е отразена по невероятен начин в бижутата Кабала, които са трансформация на силата и одухотвореността.

Има много причини, поради които хората избират да вярват и да носят бижута Кабала. Има невероятни примери как енергията може да повлияе на живота ни. Бижутата носят голямо количество позитивна енергия на своя притежател. Заедно с различни значими благословии и молитви, гравирани върху тях, те спомогат да достигнем един по-мирен и изпълнен с радост  живот.Това помага на всеки, който е в труден момент, да го преодолее бързо и да продължат напред.

Част от бижутата са Кабала пръстените, които носят здраве и просперитет. Има различни пръстени, всеки има свое собствено криптиране, което оказва съответното влияние върху притежателя си. Пръстените са изработени от благородни метали, скъпоцени и полускъпоцени камъни. Енергията, която тези материали имат, се комбинира и засилва с изписаните кодове, благословии и молитви като това се предава и на притежателя.

В Кабала Хамса е особено мощен символ,  защитаващ  от уроки и предпазва от зло. Този амулет може да има 2 части – червена връв и хамса ръка. Смята се, че червената нишка засилва  енергията на амулета и защитава от всяко зло. Ръката хамса е стилизирана в различни форми, за всеки вкус.

А ако не носите пръстени и гривни , то тогава обърнете внимание на пендативите Кабала, които стават все по-търсени и имат уникален дизайн.

Популярността на бижутата Кабала се дължи на духовното им значение. Те носят  късмет и просперитет в живота на всеки, положителна енергия и чувства, вяра и сили в трудни периоди. Все повече хора от цял свят откриват техния положителен ефект и влияние.

www.kabala.bg

 

No comments:

Post a Comment